2017-02-15 23:32:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Szívügyekben ne ma döntsön

Napi horoszkóp február 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Három bolygó van a Kos jegyében, többek között az Uránusz is. Ma tele van tetterővel és energiával: végre úgy érezheti, valamiképp kezébe tudja venni a sorsát. Ne csak a munkával foglalkozzon azonban, a párjával is törődjön!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ne vitatkozzon feleslegesen! A legjobb védekezés a támadás, ezt a taktikát most mégis jobb lenne elkerülni! Ha tévedett valamiben, egyszerűen ismerje be, hogy nincs igaza.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Csalódás érheti egy fontos üggyel kapcsolatban. Ne fogja fel személyes kudarcnak a dolgot, valószínűleg nem is önön múlott a siker, a körülmények miatt alakult így a helyzet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jobb, ha ma csak a legszükségesebb dolgokkal foglalkozik, és nem kezd új feladatokba. Hiába adja elő ugyanis a legjobb ötleteit, azokat mások mégis kételkedve fogadják… Kerülje inkább el a visszautasítást!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy baráti meghívást kaphat estére: akármilyen fáradt is, ne utasítsa vissza! Ha minden szórakozásról lemond, akkor már tényleg csak a munka marad, pedig önnek is jár a kikapcsolódás!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sok bizonytalanság van most ön körül, és ha túlságosan belemegy a helyzet elemzésébe, attól csak még inkább elbizonytalanodhat. Valamit lépnie kell, hogy ne aggassza egyszerre ennyi probléma!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A pénzügyek intézését jobb lenne egy másik napra halasztania. Ma a becsapás, avagy a figyelmetlenség veszélyét jelzik a csillagai. Ha mégis valamit halaszthatatlan elintéznie, legyen gondja az apró betűs részekre is! Az este romantikus hangulatot ígér!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szokatlan tervekkel áll elő a főnöke, ami először ellenállást vált ki önből. Azért mérsékelje az indulatait, és gondolja át alaposan magában a javaslatot. Lehet, hogy ez új lehetőségeket jelent önnek, ami végül hasznára válik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne engedje, hogy a munkahelyi pletykák befolyásolják önt a döntéseiben. Az igazságot más úton kell megtudnia, nem a folyosói híresztelésekből. Ha valamit tudni szeretne, kérdezzen rá egyenesen a főnökénél!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Remekül érzi magát, a Hold a Skorpió jegyében kedvez önnek. Nem is nagyon akarja elkapkodni a dolgait, csak kávézna, beszélgetne egész nap. Pedig valamire nagyon is oda kellene figyelnie, gondoljon a fontos határidőkre!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szívügyekben ne döntsön ma, és ne tegyen elhamarkodott lépéseket, mert lehet, hogy rövidesen visszakozni kényszerülne… Az pedig minden érintettnek kellemetlen, és esetleg fájdalmas is lenne. Ne keverje össze a barátságot a szerelemmel!

Halak: II. 19. - III. 20.
Hiába minden aprólékos eltervezés, nem tudja azzal tölteni az idejét, amivel szerette volna. Rengeteg a teendője, és a főnökei utasításai szerint kell eljárnia, nem kezdeményezhet a saját szakállára. Legyen türelmes!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: